Yeni Yıl Mesajı

'' Üniversiteler, ülkelerini gelecek çağlara taşıyacak çağdaş ve nitelikli insan gücünü yetiştiren yükseköğretim kurumları olarak aslında insanlığın yararına çalışmaktadır.

Biz de Netkent Akdeniz Araştırma ve Bilim Üniversitesi olarak ülkemizin gelişmesi ve kalkınması için tüm imkanlarımızı en doğru şekilde kullanmaya gayret göstererek, daha iyi bir gelecek hak eden Yüce Türk Ulusu için özveriyle çalıştığımız bir yılı geride bıraktık.  Yeni bir yıla giriyoruz. Hatırlatmak isterim ki, bu yıl Cumhuyetimizin de 100'üncü yaşını kutlayacağız.

2023  yılının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, mutluluk ve huzur  getirmesini, dünyanın ortak sorunlarının çözümü için yeni bir başlangıç oluşturmasını diliyor; öğrencilerimizin, akademik ve idari personelimizin, Yüce Türk ulusunun  ve tüm insanlığın yeni yılını kutluyorum.”

Prof. Dr. Tayfun Turgay

Rektör İçerik