Üniversitemiz Güz Dönemi Kayıtları, “Erken Kayıt Avantajları” ile Başladı

Netkent Akdeniz Araştırma ve Bilim Üniversitesi olarak, kaliteli eğitimi ulaşılabilir koşullarla sunma vizyonumuz ile avantajlı kayıt olanaklarımızı açıklamaktan memnuniyet duyuyoruz. İlk online Türk üniversitesi olan Netkent Akdeniz Araştırma ve Bilim Üniversitesi çatısı altında aramıza yeni katılarak hayalindeki eğitimi almaya başlayacak tüm öğrencilerimiz için nitelikli eğitim alma hakkını kolaylaştırarak 2020-2021 Bahar Dönemi öğrenim ücretlerini değiştirmeden ve kredi kartına vade farksız 12 taksit seçeneğiyle ödeme yapma kolaylığı ile 2021 – 2022 Akademik yılı Güz Dönemi kayıtlarımızı başlatıyoruz.

2021 - 2022 Akademik yılı Güz Dönemi’nde de, Mühendislik Fakültesine bağlı Yazılım, Yönetim Bilişim Sistemleri, Bilgisayar ve Bilişim Sistemleri Mühendisliği lisans programları, Hukuk Fakültesi’ne bağlı Hukuk lisans programı ve Hukuk ve İşletme Yüksek Lisans programları ile öğrencilerimize hayalini kurdukları akademik eğitimi, ülkemizin en yetkin ve saygın Öğretim Üyeleri’nden oluşan akademik kadromuz ile sunmaya devam ediyoruz.

Kredi kartına vade farksız 12 taksit imkânı ve 2020-2021 Bahar Dönemi öğrenim ücretleri ile 2021-2022 Güz Dönemi erken kayıt fırsatından yararlanmak için son gün 19 Nisan 2021.

Öğrenim ücreti detayları ve başvuru için tıklayınız.