İlk Online Türk Üniversitesi Netkent Hayalindeki Üniversite

Netkent ile İlgili Tüm Etkinlikler

Jeopolitik Diyalog

Değerli akademisyenlerimiz Yeliz Hacıosmanoğlu ve Prof. Dr. Özgür Ünal Eriş, Rusya Ukrayna Savaşı sonrasında değişen dünya dengelerini tartıştılar.

Milli Egemenlik Konferansı

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemizin Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Hasan Cicioğlu'nun, 26 Nisan 20223 Çarşamba günü Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi’nin Kuzey Kıbrıs Kampüsü’nde ‘’Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı dönemde Ankara’nın sosyokültürel yapısı’’ konulu konferansı.

Kıbrıs'a Bakış

Netkent Akdeniz Araştırma ve Bilim Üniversitesi'nin yeni canlı yayın programı Kıbrıs'a Bakış, 7 Nisan Çarşamba akşamı saat 21:00'de başlıyor!

Jeopolitik Diyalog 22

Ekonomist - Siyaset Bilimci Yeliz Hacıosmanoğlu Jeopolitik Diyalog'ta bu hafta Uluslararası İlişkiler duayeni Prof.Dr. Hasan Köni ile gündemdeki son gelişmelerin nabzını tutuyor.

Gastronomi 4.0

Netkent Akdeniz Araştırma ve Bilim Üniversitesi'nin yeni canlı yayın programı Gastronomi 4.0, 18 Mart Perşembe akşamı saat 21:00'de başlıyor!