0(212) 333 8910
Eğitim Program Ücretleri, İndirimler ve Burslar
2020-2021 Eğitim- Öğretim Yılı Bahar Dönemi Program Ücretleri (kdv dahil)
01/06/2020 tarihine kadar ödenirse 01-30 Haziran arasında ödenirse 01 Temmuz’dan sonra ödenirse
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Lisans Programları Yıllık Ücreti 3.650 TL 3.750 TL Açıklanacak
Mühendislik Fakültesi Lisans Programları Yıllık Ücreti 3.900 TL 4.900 TL
Hukuk Fakültesi Lisans Programları Yıllık Ücreti 8.250 TL 9.900 TL
MBA Yüksek Lisans Program Ücreti (3 Dönem Toplam Program Bedeli) 9.500 TL 9.900 TL
Hukuk Yüksek Lisans Program Ücreti (3 Dönem Toplam Program Bedeli) 13.000 TL 13.000 TL

Hukuk Lisans Programı 2019-20 Bahar Dönemi kapsamında 08/6/2020 haftasında başlayacaktır. Arzu eden adaylar 2019-20 Bahar veya 2020-21 Güz dönemine kayıt olabilirler. Program kontenjanı her iki dönem için 200’er kişidir, kontenjan tamalanınca ilgili dönem için kayıt kapanacaktır (başvuru sonrası ödemesini yapan ve başvuru belgelerini eksiksiz tamamlayan adayların kayıt işlemleri geçerli sayılır).

Bilgisayar ve Bilişim Sistemleri Mühendisliği Programı 2020-2021 Akademik Yılı Güz döneminde başlayacaktır. Bu program için 2019-2020 ücretleri ile erken kayıtlar başlamıştır.

Öğrencilerimiz 2. sınıf 1. dönemleri sonuna kadar fakülteleri içerisinde program değiştirme hakkına sahip oldukları için 2019-2020 Akademik Yılı Bahar Döneminde ve öncesinde Mühendislik Fakültesi’nde başka bir programa kayıt olan öğrenciler 2020-2021 Güz döneminde Bilgisayar ve Bilişim Sistemleri Mühendisliği programına geçiş yapabilir.

*Kredi kartına 12 aya kadar taksit imkanı vardır. Bu fırsattan yararlanılması halinde kartınızın ait olduğu bankanın uygulayacağı taksit komisyonu ödemenize yansıtılacaktır. Bankanıza göre ödemeye yansıtılacak komisyon tutarı ödeme ekranında tarafınızdan incelenebilecektir. Taksit imkanından yararlanabilecek kartlar: World , Bonus, Advantage, Cardfinans, Maximum, Bankkart ve Paraf özellikli kartlar.

İlgili ödeme döneminde ön başvuru yapılması ancak ödemenin yapılmaması halinde, ödenecek tutarlar dönemde geçerli tutarlara göre güncellenecektir. Mevcut öğrencilerin yenileme ücretleri daha sonra açıklanacaktır.

Eğitim ücretini havale ile ödemek isteyenler Üniversitemizin aşağıda belirtilen hesabına yatırabilirler; ELEMENTGLOBE BİLİŞİM YATIRIMLARI LTD. -T.İş Bankası Küçükkaymaklı/KKTC şubesi IBAN: TR15 0006 4000 0016 8010 2531 89 –( Açıklama bölümüne Öğrenci Ad/Soyad ve kimlik numarasını mutlaka yazınız)

İndirimler

Tamamını Ödeyip %10 İndirim Hakkı Kazanın
Netkent Üniversitesine kaydını yaptıranlar Lisans Programlarında 4 yıllık toplam eğitim bedelinin tamamını öderlerse, hem her yıl oluşacak ücret güncellemelerinden etkilenmez, hem de %10 indirimden yararlanırlar.

Burslar

Yarınlar Bizim Eğitim Bursu
2020-2021 Akademik yılından itibaren, Mühendislik Fakültesi Yazılım Mühendisliği bölümüne, başvuru koşullarına uyan adaylar arasından, güz ve bahar dönemlerinde her dönem için bağımsız bir seçici kurul tarafından belirlen 100 öğrenci, 4 yıllık öğrenim hayatları boyunca %100 eğitim bursu hakkına sahiptirler.

Mütevelli Heyeti Özel Bursu
2018-2019 Öğretim yılı güz döneminde kayıtlarını yaptıran ve herhangi bir sebeple sildirmeyen öğrenciler, Netkent Üniversitesindeki 4 yıllık öğrenim hayatları boyunca %100 eğitim bursu hakkına sahiptirler.

Mütevelli Heyeti Yüksek Başarı Bursu
Bir önceki eğitim-öğretim yılı not ortalaması 3.90 ve üzerinde olan üniversitemiz 2. ve 3. sınıf öğrencileri takip eden eğitim yılında %100 eğitim bursu kazanırlar.

Mütevelli Heyeti Başarı Bursu
Bir önceki eğitim-öğretim yılı not ortalaması 3.70 ile 3,90 arasında olan 2. ve 3. sınıf öğrencilerimiz takip eden eğitim yılında %50 eğitim bursu kazanırlar.

Lisans ile Birlikte Yüksek Lisans Bursu
Netkent Üniversitesi’nde bir Lisans Programına kayıtlı öğrenciler, bir Yüksek Lisans Programına da kayıt yaptırırlarsa eğitimleri süresince her iki program kapsamında %20 burs kazanırlar.

Çift Anadal Bursu
Netkent Üniversitesi’nde 2 Lisans Programına aynı anda kayıt yaptıranlar, 2. Lisans Programında %50 burs kazanırlar. Bu bursun uygulanmasında öğrenci, eğitim ücreti düşük olan program için %50 burstan yararlanır.

Netkentli Netkent’i Büyütüyor Bursu
Mevcut öğrencilerimizin referansıyla kaydını gerçekleştirecek her bir yeni öğrenci için, mevcut öğrencimize bir sonraki kayıt döneminde geçerli olacak %20 eğitim bursu verilmektedir.

Teknoloji Adası Kıbrıs Bursu
Mühendislik Fakültesi programlarında KKTC vatandaşlarına özel %15 burs sağlanmaktadır.

Kalkınmada Öncelikli Yöreler Bursu
Resmi İkametgahı Türkiye’de Kalkınmada Öncelikli Yörelerden birinde olanlar, bu bölgede yaşadıkları sürece %15 burs elde ederler.

Öğretmen, Sağlık Çalışanı, Polis, Asker Bursu
KKTC Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı, TC Milli Eğitim Bakanlığı, YÖDAK ve YÖK bünyesindeki çalışanlar ile bu kurumlara bağlı eğitim kurumlarında çalışanlar Netkent Üniversitesi Eğitimlerinde %15 burs elde ederler. Sağlık çalışanları (doktor, hemşire, hasta bakıcı, eczacı, sağlık teknikeri, laborant ve diğer sağlık personeli) Netkent Üniversitesi Eğitimlerinde %15 burs elde ederler. Emniyet Genel Müdürlüğü ve bağlı birimlerinde çalışanlar ile 1.derece yakınları Netkent Üniversitesi Eğitimlerinde %15 burs elde ederler. TSK ve KKTC Güvenlik Kuvvetleri mensupları ile 1.derece yakınları Netkent Üniversitesi Eğitimlerinde %15 burs elde ederler. .

Engelsiz Eğitim Bursu
Engelli Sağlık Raporu Sahiplerine Netkent Üniversitesi Eğitimleri %15 burslu

Tekder Eğitim Bursu
Tekder üyeleri ile 1.derece yakınları Netkent Üniversitesi Eğitimlerinde %20 burs elde ederler.

*Birden fazla burstan yararlanma durumunda bir öğrencinin kullanabileceği burs oranı maksimum %25’dir.

*Tüm Burslar Üniversite Burs Yönetmeliği çerçevesinde geçerlidir.