Etkinlik Bilgisi

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemizin Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Hasan Cicioğlu, 26 Nisan 20223 Çarşamba günü TBMM’nin açılışının 103’üncü yılı sebebiyle Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi’nin Kuzey Kıbrıs Kampüsü’nde ‘’Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı dönemde Ankara’nın sosyokültürel yapısı’’ konulu bir konferans verecek.

Milli Egemenlik Konferansı adı verilen aynı etkinlikte Marmara Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ala Satan da ‘’Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin Açılışına Giden Yol’’ başlıklı bir konuşma yapacak.

Prof. Dr. Ali Satan ve Doç. Dr. Hasan Cicioğlu aynı zamanda Atatürk Araştırma Merkezi Başkanlığı Bilim Kurulu asil üyesidir.