Bilimin Işığında Doğan Ülkü Netkent'te 10.000 online ders geride kaldı

10.000’inci online dersimizi geride bıraktık.

Netkent Akdeniz Araştırma ve Bilim Üniversitesi’nin on bininci online dersi Prof. Dr. Cemal Bâli AKAL tarafından verildi.
17 Haziran günü Hukuk Felsefesi ve Sosyolojisi II dersinde, dersi veren Prof. Dr. Akal’a 10.000’inci online ders anısına üniversitemizin Rektörü Prof. Dr. Tayfun Turgay imzalı bir plaket verildi.
Rektörümüz adına, Genel Sekreterimiz Cavit TUNA tarafından verilen plaketin yine online yapılan takdimi sırasında duygusal anlar yaşandı. Genel Sekreterimiz, hem Mütevelli Heyeti Başkanımız Vedat Eşkinat, hem de Rektörümüz adına Prof. Dr. Akal’a teşekkür etti. 
Prof. Dr. Akal da plaket saklama alışkanlığı olmadığını ancak 10.000’inci ders anısına aldığı bu plaketi saklayacağını ve verdiği her online derste hatırlayacağını söyledi. Akal, Rektörümüz Prof. Dr. Tayfun Turgay’a teşekkür etti. 
Genel Sekreterimiz Cavit Tuna da üniversitemiz ve öğrencilerimiz için büyük bir kazanç olan hocamızın Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde de tanındığını, kaleme aldığı kitapların ülkedeki diğer üniversitelerin hukuk fakültelerinde ders kitabı olarak okutulduğunu anlattı. Tuna, daha sonra katılan öğrencilerimize akademik hayatlarında başarılar dileyerek dersten ayrıldı.