İlk Online Türk Üniversitesi Netkent Hayalindeki Üniversite

Kişisel Verilerin İşlenmesi Rıza Metni

Netkent Akdeniz Araştırma ve Bilim Üniversitesi (“Netkent”) tarafından ibraz edilen Aydınlatma Metni kapsamında; rızamı geri çekene kadar, kişisel verilerimin (şahsıma ait kimlik, iletişim, görsel ve işitsel bilgileri) 14.08.2021 - 25.09.2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan bilgilendirme toplantıları kapsamındaki yükümlülüklerin yerine getirilmesi, etkinliklerin gerçekleştirilmesi ve gerekli prosedürlerin yürütülmesi kapsamında Netkent tarafından işlenmesini, ve bu amaçların gerçekleştirilmesi için yurtiçi ve/veya yurtdışında yerleşik Netkent Akdeniz Araştırma ve Bilim Üniversitesi’nin iş ortakları, hizmet aldığı gerçek veya tüzel kişiler, kamu kurum veya kuruluşlarıyla paylaşılmasını onaylıyorum.